Provolone i brokuły Rabe Panini

Provolone i brokuły Rabe Panini
Provolone i brokuły Rabe Panini to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 483 kalorie, 24g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płaskie anchois, brokuły rabe, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Podobne przepisy to Wołowina, brokuł Rabe i Provolone Panini, Brokuły Rabe i Provolone Hot Dog, oraz Szlifierki do brokułów Rabe i Provolone.

Instrukcje

1
Gotować brokuły rabe w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, odkryte, do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze osuszyć w durszlaku, a następnie posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Gotować anchois i czosnek w 1 1/2 łyżki oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek po prostu zaczyna się złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać brokuły rabe i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
5
Rozgrzać prasę panini lub sandwich zgodnie z instrukcją producenta do nagrzania. (Ewentualnie podgrzać dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanym ogniu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Posmaruj 4 środkowe kromki chleba z 1 strony z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju. (Zachowaj pozostałą część bochenka do innego użytku.) Kłaść plastry, naoliwione boki w dół, na powierzchni roboczej, a następnie podziel połowę sera między 2 plastry. Top z wszystkich brokułów mieszaniny rabe, pozostały ser, i pozostałe 2 kromki chleba, naoliwione boki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Umieścić kanapki na prasie, a następnie ściągnąć górę na kanapki i gotować, aż kanapki są rumiane i chrupiące, 4 do 8 protokół. (Jeśli używasz patelni grillowej, połóż ciężką patelnię na kanapkach i gotuj, obracając kanapki raz.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn