Provolone-Duszony Kurczak
Provolone-Duszony kurczak jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści bazylii, ser provolone, 1/2 szklanki pikantnego włoskiego dressingu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Provolone-Duszony Kurczak, Kurczak Provolone, oraz Provolone Pizza Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w płytkim naczyniu.
Polej kurczaka sosem. Przykryć i przechowywać w lodówce około 30 minut.
Rozgrzać zamknięty średniej wielkości grill kontaktowy przez 5 minut.
Usuń kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty.
Kurczaka posypać pieprzem czosnkowym.
Umieść kurczaka na grillu. Zamknij grill. Grill 4 do 6 minut, szczotkowanie marynatą raz, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Każdą pierś kurczaka posypać bazylią, na wierzch pomidorem i serem.
Odstawić na grillu 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera.