Prosty Sos Sherry
Prosty sos Sherry może być tylko sos, którego szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sherry, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem na gorąco z sosem Sherry, Pierś indycza z agawy z sosem Sherry, oraz Nie: Prosty Sos.
Instrukcje
Usuń ozdoby z indyka (podroby ,żołądek, szyja itp.). Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni do pieczenia i wlać kapiele do średniego rondla.
Dodaj sherry do rondla i gotuj na dużym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o około połowę (około 5 minut).
Mąkę i bulion połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką; dodać mieszankę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; dusić 10 minut, często mieszając.
W razie potrzeby dodać masło, po rozpuszczeniu dodać sól i pieprz do smaku. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.