Proste Topienie Tuńczyka

Proste Topienie Tuńczyka
Proste topienie tuńczyka wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 348 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz tuńczyka, ser cheddar, babeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to My Take On Tuna Melts, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn