Proste Roll-Upy Lasagne
Proste Roll-upy lasagne mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 381 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, makaron lasagne, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem brązowe mięso z cebulą na dużej patelni; odcedzić. Powrót do patelni. Wymieszaj 1 szklankę sosu do makaronu i rozdrobnionego sera.
Wymieszać pozostały sos do makaronu i wodę; rozprowadzić 1 szklankę na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Rozłóż każdą z 1/4 szklanki mieszanki mięsa; zwinąć.
Miejsce, szew-boki w dół, nad sosem w naczyniu. Wierzch z pozostałym sosem i parmezanem; przykryć.
Piec 50 min. do 1 godziny lub do ogrzania, odkrywając przez ostatnie 10 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.