Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg
Proste Kolacje: zupa z ryb i wędzonych ostryg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 396 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, pietruszki, ryb i ostryg chowder, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Proste Kolacje: Domowe Divas Fish Tacos, Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny), oraz Zupa z krewetek i wędzonych ostryg.
Instrukcje
Divas, Oto prosty przepis na zdrową zupę. Śmietanę i mleko wyrzuciłam, zastępując je pięknym bulionem na bazie pomidorów. zamiast boczku dodałam wędzone ostrygi. Rezultatem jest danie pełne zdrowych owoców morza, warzyw i ogromnego smaku! To gotuje się szybko, jest wystarczająco obfite na posiłek i zaklinowane pełne dużych smaków!Ryby I Wędzone Ostrygi Chowder
Składniki1 / 2 funty filety z dorsza lub tilapii, pokrojone w kawałki1 3 oz. czy wędzone ostrygi4 szklanki wywar warzywny2 szklanki przefiltrowanej wody1 14 oz. pomidory pokrojone w kostkę1 łodyga selera posiekanego1 cebula, obrana i posiekana4 ząbki czosnku, obrane i posiekane4 średnie czerwone ziemniaki pokrojone w kawałki1 / 2 łyżeczki płatków chili1 liść laurowy2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki natki pietruszki, posiekanejsól i pieprz
Na patelni o dużym dnie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać czosnek i płatki chili i saute przez kolejną minutę.
Dodaj bulion, wodę, pomidory, ziemniaki i liść laurowy i gotuj na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie. Następnie dodaj rybę, ostrygi i natkę pietruszki i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut, lub do momentu, gdy ryba się łuszczy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!Źródło Składnikówfilety Tilapia, wędzone ostrygi, ekologiczny seler, ekologiczna cebula, płatki chili i organiczne czerwone ziemniaki z ekologicznego surowca warzywnego Trader Joe ' s, liść laurowy i ekologiczna oliwa z oliwek z całej Żywnościorganiczna pietruszka i ekologiczny czosnek z Hollywood Farmers Market
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris