Przepis prosty zupa Taco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło tę zupę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chili, pomidor, łagodne fasolki chili, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Proste Burgery Taco, Prosta Zapiekanka Taco Tater, oraz Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj przyprawę taco i dobrze wymieszaj. Pozostałe składniki wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut lub do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.