Prosta Fasola Po Pieczeniu

Prosta Fasola Po Pieczeniu
Prosta fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 52 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka melasy, fasola po pieczeniu, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Simple Maple Baked Beans, Prosta i szybka fasola, oraz Szybka i prosta fasola po południowej stronie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolkę wymieszać z wieprzowiną, melasą, cebulą, brązowym cukrem i ketchupem i włożyć do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Wierzch z boczkiem, przykryć i piec przez 3 godziny lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
CebulaCebula
BoczekBoczek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn