Prosta Fasola Garlicky Lima

Prosta Fasola Garlicky Lima
Proste Garlicky Lima Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasola lima, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prosta fasola Południowa Lima: idealna Strona do obfitych południowych posiłków, Garlicky Lima Bean Spread, oraz Garlicky Lima Bean Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Fasolę i kolejne 5 składników (przez liść laurowy) połączyć w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn