Prosciutto z gruszkami i rukolą

Prosciutto z gruszkami i rukolą może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dodatków. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii , 1 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 62 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, prosciutto di parma, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy obejmują : Zupę z kasztanów i grzybów leśnych z kremem parmezanowym i gruszkami , Kompot/chutney z jabłek, gruszek i daktyli oraz Pieczone gruszki z syropem klonowym i słodkimi ziemniakami .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Włóż rukolę do miski. Pokrój gruszkę wzdłuż na ćwiartki i usuń gniazdo nasienne.
Pokrój na ćwiartki, a następnie na pół. Dopraw gruszkę sokiem z 1/2 cytryny, listkami tymianku, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Na każdym plasterku szynki prosciutto i plasterku gruszki połóż kilka liści sałaty i zwiń w ciasny zawiniątko.
Przekrój każdy pakiet na pół, tak aby uzyskać 16 sztuk.