Prosciutto Ravioli

Prosciutto Ravioli
Prosciutto Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, szpinak, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil, Prosciutto i pieczarkowe Ravioli z bazyliowym sosem maślanym, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić ricottę, szpinak, prosciutto, żółtka, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
żółtko Jajażółtko Jaja
Ser RicottaSer Ricotta
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść 1 łyżkę nadzienia ricotta na środku wonton wrapper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
3
Delikatnie posmaruj krawędź owijki wodą. Złóż owijkę na pół, zamykając wypełnienie całkowicie i tworząc trójkąt. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Przenieść ravioli do blach do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (Można przygotować do 2 godzin wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Roztopić masło w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać oregano i wymieszać 1 minutę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
7
Zdjąć z ognia.
8
Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, od czasu do czasu mieszając, około 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Przenieść ravioli do dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wlać masło oregano na ravioli i wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
RavioliRavioli
MasłoMasło
11
Posypać pecorino na ravioli i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
RavioliRavioli
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn