Prosciutto, Melon i Mozzarella
Jeśli masz mniej więcej 15 minut do spędzenia w kuchni, Prosciutto, Melon, i Mozzarella może być wielki bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać cherry wielkości ser mozzarella, szaszłyki bambusowe, melon baller, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 1454 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szaszłyki z melona, mozzarelli i Prosciutto, Melon, prosciutto & mozzarella sticks, oraz Brochettes z melona, Prosciutto i świeżej mozzarelli.
Instrukcje
Pokrój melona na pół i usuń nasiona. Używając melon baller, zgarnij melona na małe kulki.
Umieść kulki melona w misce i posyp je sokiem z cytryny lub limonki.
Weź mały pasek prosciutto i owinąć go wokół kulki melona.
Przebić wykałaczką i w razie potrzeby dodać kawałek mozzarelli.
Powtórz dla wszystkich kulek melona. Ułóż na talerzu.