Prosciutto i marynowane warzywa z serem
Prosciutto i marynowane warzywa z serem to bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, tymianek, gruby ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Prosciutto & Fontina Panini Z Pesto Z Rukoli I Marynowaną Szalką, Warzywa Marynowane, oraz Warzywa Marynowane.
Instrukcje
W misce wymieszać grzyby, cebulę, kalafior, tymianek, płatki czerwonej papryki, ocet i sól do smaku. Dobrze wymieszać, przykryć i odstawić na zewnątrz lodówki na co najmniej godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na dużej blasze wyłożonej matą silikonową lub pergaminem, wykonaj 4 płaskie okręgi parmigiano-reggiano.
Piec od 8 do 9 minut, lub aż ser będzie złoty i koronkowy.
Wyjąć kulki serowe z piekarnika i ostudzić na blasze do pieczenia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzować je szpatułką.
Podzielić prosciutto między 4 płyty. Wymieszaj mieszankę grzybową z rukolą i mżawką oleju wykończeniowego o dużej zawartości tłuszczu. Spróbuj, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze prosciutto na każdym talerzu. Pokrusz dyski parmigiano na górze.