Prosciutto i marynowane warzywa z serem
Prosciutto i marynowane warzywa z serem wymagają około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, prosciutto, grubo ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Prosciutto & Fontina Panini Z Pesto Z Rukoli I Marynowaną Shal, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby, cebulę, kalafior, tymianek, płatki czerwonej papryki, ocet i sól połączyć do smaku w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić na zewnątrz lodówki na co najmniej godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na dużej blasze do pieczenia wyłożonej matą silikonową lub pergaminem, zrób 4 płaskie koła parmigiano-reggiano.
Piec 8 do 9 minut, lub aż ser wygląda złocisty i koronkowy.
Wyjąć ser okrągły z piekarnika i ostudzić na blasze do pieczenia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzować je łopatką.
Niech ostygnie całkowicie.
Podziel prosciutto między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze prosciutto na każdym talerzu. Pokrusz dyski parmigiano na górze.