Prosciutto i marynowane warzywa z serem

Prosciutto i marynowane warzywa z serem
Prosciutto i marynowane warzywa z serem wymagają około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, prosciutto, grubo ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Prosciutto & Fontina Panini Z Pesto Z Rukoli I Marynowaną Shal, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby, cebulę, kalafior, tymianek, płatki czerwonej papryki, ocet i sól połączyć do smaku w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić na zewnątrz lodówki na co najmniej godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na dużej blasze do pieczenia wyłożonej matą silikonową lub pergaminem, zrób 4 płaskie koła parmigiano-reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Piec 8 do 9 minut, lub aż ser wygląda złocisty i koronkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wyjąć ser okrągły z piekarnika i ostudzić na blasze do pieczenia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzować je łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Niech ostygnie całkowicie.
6
Podziel prosciutto między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze prosciutto na każdym talerzu. Pokrusz dyski parmigiano na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Zdjęcia Lisa Shin
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn