Prosciutto parmezan i sosna Bruschetta
Prosciutto parmezan i sosna orzech Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, masło, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone szparagi z Prosciutto, orzeszkami piniowymi i ogolonym parmezanem, Agnolotti z pieczonymi brokułami i szpinakiem w sosie z orzeszków sosnowych, oraz podaj prosciutto-prosciutto owinięta gruszka z parmezanem podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce śmietanę masła. Wymieszać z prosciutto, parmezanem i mielonym czarnym pieprzem.
Bagietki ułożyć na średniej blasze do pieczenia.
Podgrzać w nagrzanym piekarniku, aż do lekkiego tostu, około 10 minut.
Rozprowadzić plastry bagietki z masłem. Ułożyć na dużym półmisku.
Posypać orzeszkami piniowymi.