Prime Rib Roast
Prime Rib Roast może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 167g białka, 340 g tłuszczu, oraz w sumie 3925 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 26,05 zł za porcję. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomarańczowej marmolady, brązowy cukier, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prime Rib Roast, Prime Rib Roast, oraz Prime Rib Roast.
Instrukcje
Wymieszać imbir, Marmolada, czosnek, sos sojowy, brązowy cukier, ostry sos, i musztarda. Wymieszaj piwo. Nakłuć otwory na całej pieczeni z widelcem z 2 zębami.
Zalać marynatą pieczoną. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, fastrygowanie co najmniej dwa razy.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułożyć pieczeń na stelażu na patelni do pieczenia.
Wlać około 1 szklankę marynaty do patelni i wyrzucić pozostałą marynatę.
Na pieczeń wlać oliwę i doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Włóż termometr do pieczenia na środek pieczenia, upewniając się, że termometr nie dotyka żadnej kości. Przykryj patelnię folią aluminiową i szczelnie uszczelnij krawędzie wokół patelni.
Pieczeń gotować przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Po pierwszej godzinie zdejmij folię aluminiową. Baste, zmniejszyć ciepło do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuować pieczenie przez 1 więcej godzin. Odczyt termometru powinien wynosić co najmniej 140 stopni F (60 stopni C) dla średnio rzadkich i 170 Stopni F (76 stopni C) dla dobrze zrobione.
Wyjmij patelnię z piekarnika, umieść folię aluminiową na pieczeni i pozostaw na około 30 minut przed krojeniem.