Precle Morelowo-Pekan W Czekoladzie
Precle morelowo-pekan w czekoladzie to Południowy przepis, który serwuje 42. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów pekan, wody, pręcików i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Precle w czekoladzie, Precle W Czekoladzie, oraz Precle W Czekoladzie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce połącz morele i 2/3 szklanki orzechów pekan: odłóż na bok.
W dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu rozpuść kawałki karmelu wodą, ciągle mieszając. Łyżka karmelu ponad dwie trzecie każdego precla, obracając pręty, aby pokryć wszystkie strony; pozwól, aby nadmiar karmelu kapał.
Posyp karmel mieszanką moreli.
Umieść na woskowanej blasze wyłożonej papierem i wstaw do lodówki na 30 minut lub do zastygnięcia.
W innym ciężkim rondlu na małym ogniu stopić frytki ze skróceniem, ciągle mieszając. Nałóż czekoladę na powlekane końce precli; pozwól, aby nadmiar kapał. Wróć do blachy do pieczenia i posyp pozostałymi orzechami pekan. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.