Precel Hot Dog Buns
Przepis Precel Hot Dog bułki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w o 1 godzina i 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 317 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 31 centów za porcję. 17 osób próbowało i polubiło ten przepis. Dobrze sprawdza się jako tani chleb. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mleko, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Wegetariański Hot Dog Hash, Bułeczki Precel, oraz Bułeczki Precel podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej mleko, 1/2 szklanki wody, cukier i miód do 105 do 110 stopni F.
Dodaj do miski miksera stojaka.
Posypać drożdże mieszaniną wody i odczekać co najmniej 10 do 15 minut, aż drożdże zakwitną.
W osobnym rondlu na średnim ogniu dodać masło i czosnek i gotować, aż masło się rozpuści i czosnek będzie pachnący, 2 do 3 minut.
Wymieszaj mąkę uniwersalną i mąkę chlebową w misce do mieszania.
Dodaj mieszaninę mąki do miski z kwitnącymi drożdżami, a następnie dodaj stopioną mieszaninę masła i czosnku.
Mieszać na średniej prędkości, aż ciasto połączy się i będzie gładkie i elastyczne w konsystencji i odciągnie od boków miski, 5 do 7 minut.
Linia 2 blachy do pieczenia z matami silikonowymi. Ciasto przełożyć na lekko mączną deskę do krojenia i uformować w kulkę.
Pokroić na 4 równe kawałki, a następnie przeciąć je na pół, tworząc 8 równych kawałków. Używając rąk, zwiń każdy kawałek w kulkę i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryj ściereczką do naczyń i pozwól im odpocząć w ciepłym miejscu przez 12 do 15 minut.
Po odpoczynku, lekko odkurzyć powierzchnię roboczą ponownie i toczyć kulki do 7-calowych dzienników.
Umieść na innej przygotowanej blasze do pieczenia, przykryj, Umieść z powrotem w ciepłym miejscu i pozostaw na dodatkowe 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Umieść jeden stojak na piekarnik wysoki i jeden niski. Linia 2 więcej arkuszy do pieczenia z mat silikonowych lub pergaminu.
W dużym garnku doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia, a następnie dodać sodę oczyszczoną. W partiach umieścić ciasto w wodzie i gotować przez 30 sekund z każdej strony.
Za pomocą szpatułki szczelinowej wyjąć kłody i umieścić na przygotowanych blachach do pieczenia.
Posyp dzienniki solą precla, gdy wyjdą z wody, aby zapewnić paluszki soli. Następnie pokrój 3 ukośne szczeliny na wierzchu chleba, nie za głęboko.
Piec przez 10 do 13 minut, obracając się między górną i dolną półką piekarnika w połowie gotowania.