Prażone Podkładki Kokosowe

Prażone Podkładki Kokosowe
Prażone Kokosowe podkładki mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Bake or Break ma 2 fanów. Mieszanka podkładek kokosowych, Zobacz przepis, ciasteczka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podkładki Kokosowe, Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe, oraz Prażone naleśniki Kokosowe z sosem kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niezależnie od tego, jak powstają prostokąty, są one następnie umieszczane na nasmarowanej/rozpylonej blasze do pieczenia. Za pomocą widelca narysuj linie w dół ciasteczek, aby uzyskać wygląd zmywarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w temperaturze 350 stopni przez 12 do 15 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć.Podczas gdy ciasteczka są chłodzenia, stopić 2 uncje białej czekolady. Gdy to i ciasteczka ostygną, przykryj jeden koniec ciastka roztopioną białą czekoladą. Przepis sugeruje Pędzel do ciasta, ale użyłam bardzo małej gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Pozostałą część kokosa posypać białą czekoladą. Po około godzinie w temperaturze pokojowej czekolada powinna być twarda, a ciasteczka gotowe do spożycia. Można również trzymać ciasteczka w lodówce na około 15 minut, aby przyspieszyć ujędrnienie białej czekolady.To doskonałe ciasteczka. Chrupiące na zewnątrz, gryzące w środku. Biała czekolada / dodatkowa część kokosowa jest zdecydowanie najlepsza. Sprawiają, że myślę o upadku. Może po prostu marzę o chłodniejszej pogodzie po fatalnie gorącym lecie. W każdym razie są bardzo dobre. Ponadto ich wygląd jest nieco inny niż przeciętne ciasteczko. Zdecydowanie daję im punkty za bycie interesującym.cookies10 Komentarze
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn