Prażone Nasiona Dyni

Prażone Nasiona Dyni
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Prażone pestki dyni mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz masło, pestki dyni, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Pumpkin Pie Przyprawione Prażone Pestki Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzucić nasiona do miski z roztopionym masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozłóż nasiona w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec przez około 45 minut lub do złotego koloru; wymieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn