Prażone Migdały-Żurawina-Gruszka Chrupiące

Prażone Migdały-Żurawina-Gruszka Chrupiące
Prażone migdały-żurawina-Gruszka chrupiące wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 268 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Mieszanka prażonych migdałów chrupiące batony granola, brązowy cukier, gruszki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone Migdały-Żurawina-Gruszka Chrupiące, Pear Almond Crisp Shot, oraz Gruszka Migdałowe Crisp Martini.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj gruszki, żurawinę, cukier granulowany i 3 łyżki mąki. Łyżka równomiernie do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, wymieszać pokruszone batoniki granola, 1/2 szklanki mąki, brązowy cukier i masło, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać mieszaniną gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4
Piec 55 do 65 minut lub do góry jest złoty brąz i owoce są miękkie (mieszanina będzie bąbelkowy). Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać na ciepło lub chłodno z bitą śmietaną lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn