Prażone Migdały-Żurawina-Gruszka Chrupiące
Prażone migdały-żurawina-Gruszka chrupiące wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 268 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Mieszanka prażonych migdałów chrupiące batony granola, brązowy cukier, gruszki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone Migdały-Żurawina-Gruszka Chrupiące, Pear Almond Crisp Shot, oraz Gruszka Migdałowe Crisp Martini.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj gruszki, żurawinę, cukier granulowany i 3 łyżki mąki. Łyżka równomiernie do naczynia do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać pokruszone batoniki granola, 1/2 szklanki mąki, brązowy cukier i masło, aż kruchy.
Posypać mieszaniną gruszek.
Piec 55 do 65 minut lub do góry jest złoty brąz i owoce są miękkie (mieszanina będzie bąbelkowy). Lekko schłodzić.
Podawać na ciepło lub chłodno z bitą śmietaną lub lodami.