Prażona fasola Garbanzo i czosnek z Chardą Szwajcarską

Prażona fasola Garbanzo i czosnek z Chardą Szwajcarską
Prażona fasola Garbanzo i czosnek z boczkiem szwajcarskim to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, ząbki czosnku, szwajcarski chard, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Prażona Fasola Garbanzo I Czosnek Z Chardą Szwajcarską, Prażona fasola Garbanzo & Garlic w / Swiss Chard, oraz Curry Red soczewica i Szwajcarski Chard gulasz z fasoli Garbanzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Wlać olej; naczynie przykryć folią. Piecz, aż czosnek będzie miękki, o 45 protokół. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj czosnek, liście laurowe i szalotkę. Przykryć; gotować, aż szalotka będzie miękka, o 2 protokół. Odkryj; dodaj połowę chard. Wrzucić, aż chard więdnie i objętość jest zmniejszona o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Dodać pozostały chard. Wrzucić, aż chard więdnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj bulion. Przykryć i gotować, aż chard zmięknie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Przenieść mieszaninę chard na duże sito ustawione nad miską i odsączyć. Czy z wyprzedzeniem: można przygotować 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odstawić w temperaturze pokojowej.
7
Spuścić garbanzos i rezerwy oleju; wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CiecierzycaCiecierzyca
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Połączyć garbanzos i chard w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj 2 łyżki oleju zarezerwowane z garbanzos. Wrzucić na średnim ogniu do ogrzania przez, zwilżając więcej oleju przez łyżki stołowe w razie potrzeby, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn