Prawie Znany Sernik Dyniowy

Prawie Znany Sernik Dyniowy
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 10g białka, oraz 46 g tłuszczu. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, pekany, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słynny Sernik Lindy, Słynny Sernik Donny, oraz Prawie Znane Naleśniki Sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posmaruj 10-calową patelnię springform odrobiną masła. Pozostałe masło wymieszać z okruchami, 1/4 szklanki cukru i szczyptą soli w misce. Naciśnij mieszaninę okruchów na dno i po bokach patelni, pakując ją szczelnie i równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec na złoty kolor, 15 do 20 protokół. Schłodzić na stojaku, następnie owinąć zewnętrzną część patelni sprężynowej folią i umieścić w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia. W międzyczasie ubić serek mikserem, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj pozostałe 2 1/2 szklanki cukru i ubić, aż tylko światło, skrobanie w dół boki miski i ubijaki w razie potrzeby. Ubij śmietanę, następnie dodaj dynię, jajka, wanilię, 1 łyżeczkę soli i przyprawy i ubijaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać do ostudzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Delikatnie umieść patelnię w piekarniku (nie wyciągaj stojaka) i wlej wrzącą wodę do patelni, aż dotrze do połowy boku patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec, aż Na Zewnątrz zestawów sernika, ale centrum jest nadal luźne, około 1 godziny 45 minut. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi na krótko, aby wypuścić trochę ciepła. Pozostawić sernik w piekarniku na 1 godzinę, następnie ostrożnie wyjąć z patelni i ostudzić na stelażu. Uruchom nóż wokół krawędzi, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Doprowadzić sernik do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem. Odblokuj i usuń pierścień formy sprężynowej. Aby zakończyć, umieścić dolop bitą śmietaną na każdym plasterku i posypać tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
10
Zdjęcia Ellie Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn