Prawie toskańska zupa z kiełbasą i jarmużem

Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Prawie toskańską kiełbasę i zupę jarmużową. Ten przepis serwuje 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 455 kalorii, 23 g białka i 28 g tłuszczu na porcję. Za 1,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jeśli masz pod ręką kiełbasę, ziemniaki, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak toskańska zupa z kiełbasą i jarmużem, toskańska zupa ziemniaczana, jarmuż i kiełbasa oraz toskańska zupa z białej fasoli, kiełbasy i jarmużu.
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż olej będzie lśnił; gotuj i mieszaj cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki i czarny pieprz, aż cebula stanie się półprzezroczysta, 10 do 15 minut.
W misce wymieszaj kiełbasę, bazylię i paprykę.
Wymieszaj mieszankę kiełbasy z mieszanką cebuli; gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie rumiana i całkowicie ugotowana, od 5 do 10 minut.
Do mieszanki kiełbasowo-cebulowej dodaj bulion z kurczaka, jarmuż, fasolę cannellini i ziemniaki; niższa temperatura do średnio niskiej. Przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 minut.