Pralinki z lukrem Pralinowym
Pralinki Brownies z pralinki lukier może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś masło, mocno brązowy cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pralinki Brownies, Pralinki Brownies, oraz Pralinki Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 13-przez 9-calową patelnię do pieczenia z folią. Spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W małym rondlu połącz niesłodzoną czekoladę i masło. Gotować na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Niech ostygnie przez 15 minut.
W dużej misce, ubić cukry, wanilia i jajka na średniej prędkości z mikserem, aż puszyste. Stopniowo ubić w mące.
Dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny mąki, ubijając aż do połączenia. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec, aż środek jest ustawiony, 25 do 30 minut.
Ostudzić na patelni przez 1 godzinę.
W małym rondlu połącz półsłodką czekoladę i śmietanę. Gotować na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Rozprowadzić na schłodzonych ciastkach, przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny lub do 3 dni.
Rozłóż lukier Pralinowy na mieszaninie czekoladowej.
Pokroić w kwadraty, aby służyć.
W średnim rondlu roztopić masło, a następnie dodać brązowy cukier i wymieszać. Powoli dodawać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym, pekanami i ekstraktem z wanilii. Kontynuować mieszanie, aż mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Natychmiast rozprowadzić na schłodzonych ciasteczkach.