Praline Pull-Apart Bread
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 487 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ciasto bułkowe, mocno brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Lemony Pull-Apart chleb wykonany Prosto Z Maszyny do chleba i patelni Bundt, Chleb z dyni-chleb na słodko i słono, oraz Chleb Pull-Apart.
Instrukcje
Wymieszać razem granulowany cukier i 3 łyżeczki. cynamon. Każdą rolkę posmarować masłem; rolki pogłębiać w mieszaninie cukru. Ułóż w lekko nasmarowanej 10-calowej patelni z rurką; posyp orzechami pekan. Przykryć i schłodzić od 8 do 18 godzin.
Ubij śmietanę do ubijania z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania miękkich pików; wymieszaj brązowy cukier i pozostającą 1 łyżeczkę. cynamon.
Wlać mieszaninę na ciasto.
Umieść patelnię na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia.
Piec w 325 przez 1 godzinę lub do złotego koloru. Ostudzić na stojaku drucianym 10 minut; odwrócić na talerzu do serwowania i skropić pozostałą glazurą na patelni.
Uwaga: testowaliśmy z Rhodes White Dinner