Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj prababci Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 433 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami, Grillowane ciasto z brzoskwiniami i aniołami z sosem z czerwonego wina, oraz Grillowane Brzoskwinie I Angel Food Cake Z Sosem Z Czerwonego Wina Przepis.
Instrukcje
W stojącym mikserze elektrycznym ubijaj białka ze średnią prędkością, aż staną się spienione.
Dodać krem z kamienia nazębnego i soli i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w 2 1/2 szklanki cukru, kilka łyżek na raz, aż gładkie i błyszczące, o 4 protokół.
Białka przełożyć do dużej, szerokiej miski. Za pomocą drobnego Sitka stopniowo przesiać mąkę na białka, delikatnie składając mąkę szpatułką. Złożyć w ekstraktach z wanilii i migdałów. Zeskrobać ciasto na ciasto 10-calowy Anioł żywności patelni. Używając noża stołowego, pokrój ciasto kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Dotknij patelni ciasto raz lub dwa razy na płaskiej powierzchni.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 20 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 350 i piec ciasto przez około 35 minut dłużej, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Odwrócić patelnię na szyjce butelki wina i niech ciasto ostygnie całkowicie.
W międzyczasie, wrzucić brzoskwinie z pozostałą 1/2 szklanki cukru i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż soczyste, przez co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.
Aby poluzować ciasto, Uruchom cienki nóż wokół boku i rurki patelni. Rozpakuj ciasto i przelej na talerz.
Ciasto pokroić w kliny i podawać z brzoskwiniami i bitą śmietaną.