Prażone buraki słodko-kwaśne, marchew i pasternak

Prażone buraki słodko-kwaśne, marchew i pasternak
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Prażone buraki słodko-kwaśne, marchew i pasternak może być super przepis spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz buraki, cytrynę, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Prażony Pasternak i buraki z owczym Fetanem i estragonem, Prażone buraki i pasternak z czarnymi oliwkami i pomarańczami, oraz Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Paruj pierwsze 3 składniki, pod przykryciem, 5 minut.
3
Umieść na płytkiej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Połączyć syrop i ocet; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Wycisnąć sok z cytryny do miski; dodać połówki cytryny do mieszanki buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połącz sok, olej, kolendrę, estragon i 12 gałązek tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cienki-Cienki-
7
Wlać mieszaninę buraczaną; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
9
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wlać mieszaninę syropu na mieszaninę buraczaną; dobrze wymieszać, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
11
Piec dodatkowe 30 minut lub aż buraki będą miękkie. Odrzuć połówki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia48
Magazyn