Pożywny Indyk i Ryż
Potrzebujesz bezglutenowego dania głównego ? Pożywny indyk i ryż może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 471 kalorii , 37 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 3,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sól, salsę, wyjątkowo chudy mielony indyk i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżką wynoszący 73% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pożywna zupa z wołowiną i grzybami , Pożywna zupa z kurczakiem i grillowaną kukurydzą oraz Pożywna zupa tortilla z kurczakiem .
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż indyka i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodać salsę, sos pomidorowy, bulion i sól; przegrzać.
Podawać z ryżem; posyp serem i kwaśną śmietaną.
W razie potrzeby udekoruj pomidorami, frytkami i oliwkami.