Połączenie Smażonego Ryżu
Połączenie receptury smażony ryż może zaspokoić Twoje Chińskie pragnienie w około 26 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz paprykę, mięso, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaczka i wędzona ryba smażony ryż: zaskakujące połączenie, które działa, Kombinacja Wegetariańska, oraz warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 Łyżkę. olej na dużej patelni lub wok na średnim ogniu 1 do 2 protokół; dodać jajka, i delikatnie wymieszać 1 minutę lub do miękkiego jajecznicy.
Usunąć jaja z patelni; posiekać.
Ciepło pozostałe 2 łyżki. olej na patelni; dodać cebulę i paprykę, i smażyć 3 protokół.
Dodać posiekane gotowane mięso i groszek; smażyć 2 minuty.
Dodaj ryż, sos sojowy, i sos chili czosnek; stir-smażyć 5 minut lub aż dokładnie ogrzane. Wymieszać z jajkami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.