Południowo-Zachodnie Tortille Wołowe
Przepis na Południowo-zachodnie tortille wołowe można zrobić w około 8 godzin i 55 minut. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 21g tłuszczu i w sumie 443 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka liścia laurowego, soku z marynowanego jalapeno, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 27 fanów. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wołowina Południowo-Zachodnia, Południowo-Zachodnie Paski Wołowiny, oraz Southwestern Beef Panini.
Instrukcje
Umieść pieczeń i wodę w 3-qt. powolna kuchenka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso. Gdy ostygnie, rozdrobnij mięso dwoma widelcami. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; odstawić 1/2 szklanki. W międzyczasie na dużej patelni gotuj pomidory, zieloną paprykę, cebulę, czosnek i liść laurowy na oleju na małym ogniu przez 15-20 minut lub do zmiękczenia warzyw.
Dodaj keczup, plasterki jalapeno i sok, ocet, sól, sól czosnkową i zarezerwowane soki do gotowania. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj posiekaną wołowinę;podgrzej. Odrzuć liść laurowy.