Południowo-Zachodnia Sałatka Z Grillowanych Krewetek
Southwest grillowane Sałatka z krewetek może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury side dish. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jędrne dojrzałe awokado, jalapeño chili, Chili-pomarańczowy dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Romaine i Southwest Shrimp, Sałatka Z Krewetek Southwest, oraz Southwest Shrimp Black Bean Salad.
Instrukcje
W misce, krewetki mix, ocet, tequila, likier, olej, jalapeo, czosnek, zielona cebula,kminek, i cayenne. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 1 dnia, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem wyciąć skórkę i białą błonę z pomarańczy. Pracując nad miską, aby złapać sok, przeciąć między owocami a membranami wewnętrznymi, aby uwolnić segmenty do miski. Wycisnąć sok z membran do miski; wyrzucić membrany i obrać.
Awokado obrać i pokroić w plasterki; dodać do pomarańczy i delikatnie wymieszać.
Krewetki odsączyć, rezerwując marynatę. Nawlecz krewetki na płaskie metalowe szaszłyki.
Połóż szaszłyki krewetki na grillu na bardzo gorących węglach lub bardzo dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 1 do 2 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować krewetki, obracając raz i szczotkowanie często z marynaty przez pierwsze 2 do 3 minut, aż jasny róż i nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 4 do 5 minut łącznie.
Kopiec sałatki wymieszać równo na talerzach obiadowych. Wypchaj gorące krewetki ze szaszłyków. Ułóż krewetki, segmenty pomarańczowe, awokado i równo na mieszance sałatek; zwilżyć równo z sosem chili-orange, i dodać sól do smaku.