Południowo-zachodnia wieprzowina i sałatka z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 344 kalorie, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wodę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, Wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, oraz Southwest Four Bean Salad Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć pierwsze pięć składników. W innej misce ubić ocet, wodę, olej, czosnek, sól, pieprz i sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Wlać mieszaninę wieprzową i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
W razie potrzeby podawać na talerzach wyłożonych sałatą.