Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana

Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Południowo-zachodnia Sałatka kukurydziana może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jeśli masz sól, liście sałaty, pikantny sok warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, Sałatka Z Kukurydzy/Edamame, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać sok warzywny, chili w proszku i kminek w rondlu 1 1/2-quart do wrzenia. Wymieszać kukurydzę i cukinię. Przykryć i gotować na średnim ogniu 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z solą. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
Chili W ProszkuChili W Proszku
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Sałatkę podawać na liściach sałaty w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
3
Skropić sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn