Południowo-zachodni gulasz wołowy
Gulasz wołowy Southwest to przepis bezglutenowy i wegetariański, składający się z 8 porcji. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 8 g białka i 1 g tłuszczu. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, cebuli, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 64%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz wołowy z południowego zachodu, Gulasz z południowo-zachodniej wołowiny i Gulasz z południowo-zachodniego jęczmienia.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj pomidory, kukurydzę, fasolę, sos picante, wodę, kminek, sól, czosnek w proszku i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż kukurydza będzie miękka.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.