Jeśli 1,62 zł za porcję spada w budżecie, z powrotem w biznesie bananowy budyń chleb może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, morele, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to bananan owsiany budyń chlebowy, Budyń Z Chleba Bananowego, oraz Budyń Z Chleba Bananowego.
Instrukcje
1
Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia masłem. W dużej misce wymieszać wafle waniliowe, morele, rodzynki, cukier, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Pokroić banany i złożyć na suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść do naczynia do pieczenia, równomiernie rozprowadzając. W innej misce wymieszaj jajka, mleko, wanilię i amaretto, whisky lub ciepłą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Whiskey
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na suche składniki wlać mleko i mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Pozostaw naczynie do pieczenia na około 20 minut, aby umożliwić wchłonięcie płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Przygotować naczynie do pieczenia, umieszczając je na większej patelni lub naczyniu, układ wkładając do nagrzanego piekarnika, a następnie wlewając gorącą wodę do naczynia zewnętrznego(bez rozpryskiwania do naczynia z kremem).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Piec, aż budyń ujędrni się i nadmuchnie, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Rozprowadzić galaretkę morelową na wierzchu budyniu i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10
Zwiększyć ciepło piekarnika do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Aby zrobić polewę bezową, zrób zawiesinę z 1/3 szklanki wody stopniowo ubijanej do małego rondla, do którego dodano skrobię kukurydzianą i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gdy zgęstnieje i staje się przezroczysty, przykryj i usuń go z ciepła. W skrupulatnie czystej dużej metalowej lub szklanej misce, ze skrupulatnie czystymi ubijaczami, ubijaj białka (muszą być w temperaturze pokojowej), aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać wanilię i krem z kamienia nazębnego i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Bardzo stopniowo ubijaj w cukrze na wysoki poziom, aż utworzą się błyszczące i sztywne szczyty, ale nie pozwól, aby wyschło. Zmniejsz prędkość ubijaka do niskiej i stopniowo dodawaj zawiesinę skrobi kukurydzianej. Gdy wszystko zostanie dodane, zwiększ prędkość do średniej przez około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
13
Rozłóż bezę na budyniu chlebowym, obracając ją dekoracyjnie tylną łyżką i upewniając się, że zakotwiczysz bezę na bokach naczynia do pieczenia.