Powolna zupa z kurczaka i warzyw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj powolną zupę z kurczaka i warzyw. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 7G tłuszczu i w sumie 215 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 15 minut. 29 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką piersi z kurczaka ze skórą, liście koperku, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Kurczaka W Powolnej Kuchence, Powolna zupa z kurczaka i warzyw, oraz Zupa Jarzynowa Z Kurczaka W Powolnej Kuchence.
Instrukcje
Połącz piersi z kurczaka, bulion z kurczaka, 2 szklanki wody, marchewkę, pasternak, seler, cebulę, skórkę parmezanu, curry w proszku, 1 łyżeczkę soli i kilka mielonych czarnego pieprzu we wkładce 6-litrowej wolnej kuchenki. Gotuj na małym ogniu przez 8 godzin.
Usuń piersi z kurczaka. Gdy ostygnie, rozdrobnij mięso (wyrzuć kości) i dodaj z powrotem do zupy; dodaj groszek i koperek. Dopraw solą i pieprzem.
Podawać w miseczkach do zupy z posypką parmezanu i wyciśnięciem cytryny.