Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj powolnego gotowania indyka i warzyw. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 35g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz paprykę, sól i mielony pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa, Wolnoopalacz Grillowany indyk i warzywa, oraz Kurczak z warzywami-wolnostojący.
Instrukcje
1
Kostki indyka posypać solą i czarnym pieprzem i wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udo Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Pomidory pokrojone w kostkę zalać indykiem, a następnie z karczochami w warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Włożyć pasternak, marchewkę, żółtą Kabaczek i zieloną paprykę do kuchenki i wlać bulion z kurczaka do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Squash żółty
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
4
Do bulionu włożyć kostki bulionowe. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.