Powolna Kuchenka Apple Cider Pot Roast
Powolna kuchenka Apple Cider Pot Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1114 kalorii, 103g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, brązowy cukier, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Slow Cooker Caramel Apple Cider, oraz Slow Cooker Caramel Apple Cider.
Instrukcje
W misce ubić cydr jabłkowy, brązowy cukier, zmielone goździki, całe goździki, pieprz, imbir i cynamon; wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Dodaj pieczeń, płaszcz z marynaty, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Marynować w lodówce przez 24 do 48 godzin.
Marchew, ziemniaki, marynatę i wołowinę wymieszać w wolnej kuchence.
Gotować pieczeń w powolnej kuchence ustawić na niskim poziomie, aż mięso jest gotowane przez i miękkie, 8 godzin.
Przełożyć 3 szklanki bulionu z powolnej kuchenki do rondla.
Mąkę wymieszać w bulionie z cydru; gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, około 5 minut. Wymieszać brown gravy mix, sól, i pieprz do sosu cydr.
Pieczeń, marchew i ziemniaki układamy na półmisku; na wierzch polewamy sosem z jabłecznika.