Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa

Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj aromatyczne pachnące Ramię wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 174 kalorie, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 5 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, chiles, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, Wolno pieczone łopatka wieprzowa, oraz Łopatka wieprzowa wolno pieczona z koprem włoskim i pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotowanie wieprzowiny trwa 24 godziny, co nie jest powodem do niepokoju, ponieważ przez około 23 godziny i 55 minut całkowicie go ignorujesz. I sprawia, że twój dom pachnie jak dom powinien.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Tak więc, jeśli planujesz zjeść to na niedzielny lunch, około sobotniego obiadu, rozgrzej swój (czysty) piekarnik do najgorętszego, jaki pójdzie. Posadź skórkę wieprzową-side-up na stojaku nad patelnią do pieczenia. Lubię używać moździerza i tłuczku, aby moja pasta, ale można po prostu zetrzeć czosnek i imbir (tarka do mikropłytek jest narzędziem do pracy) i wymieszać chiles, łyżkę oleju i 2 octu, jeśli chcesz. W przeciwnym razie, Funt razem obrane posiekany imbir i obrane goździki ze świeżymi chiles, dodając łyżkę oleju i 2 octu, gdy są zgniecione i pasty podobne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Używając palców, pocierać tę pastę na punktowanej skórze, wciskając kawałki w linie cięcia skórki. Przesuń się do piekarnika i włóż do tacy, pozostawiając ją na 30 minut. Tymczasem do miski, w której wymieszałeś pastę, wlej 2 Pozostałe łyżki oleju i octu. Kiedy wieprzowina miała pół godziny, wyjmij ją z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 225 stopni F. teraz Odwróć wieprzowinę: uważam, że najłatwiej jest ją podnieść ręcznie nosząc rękawice kuchenne. Brudzą się, ale jest pralka...
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wlać olej i ocet Na spodzie (który jest teraz najwyższy na stojaku) i umieścić wieprzowinę z powrotem w niskim piekarniku, pozostawiając ją tam na 23 godziny. (Właściwie, można zostawić go dłużej. Jedną z radości jest to, że nie może się rozgotować.) W każdym razie, po 23 godzinach, lub 30 do 40 minut przed faktycznie chcesz jeść, włączyć piekarnik z powrotem do najwyższej pójdzie, usunąć wieprzowinę i włączyć go z powrotem trzaskanie stronie do góry. Włóż go z powrotem do piekarnika na 30 minut, w którym to czasie będzie gorące i chrupiące, choć można dać mu kolejne 10, Jeśli czujesz, że potrzebuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć, pokroić trzeszczenie poziomym ruchem noża i rozbić na łatwe do układania kawałki, a następnie rozpocząć rzeźbienie lub ciągnięcie delikatnego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn