Powoli Gotowane Barbeque Pulled Wieprzowina

Powoli Gotowane Barbeque Pulled Wieprzowina
Powolne gotowane Barbeque Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka papryki, mielonej kolendry, nasion kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Georgia Pulled Pork Barbeque, Wolno Gotowana Wieprzowina Ciągnięta, oraz Wolno Gotowana Wieprzowina Ciągnięta.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj melasę, chili w proszku, sól, paprykę, nasiona kminku i mieloną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wlać wystarczającą ilość wody do powolnej kuchenki, aby przykryć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Gotować na wysokiej 6 do 8 godzin.
5
Płyn odcedzić z wolnej kuchenki i pokroić wieprzowinę 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Dodaj sos barbeque. Zmniejsz temperaturę i kontynuuj gotowanie przez 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia24
Magazyn