Powoli Gotowana Dziczyzna Teriyaki
Wolno gotowana dziczyzna Teriyaki wymaga z grubsza 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 259 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 575 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, sól, sos sojowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, oraz Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziczyznę pokroić na pół i natrzeć brązowym cukrem.
Pieczeń włożyć do powolnej kuchenki i dodać sok jabłkowy, sos sojowy i sól. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 6 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć mięso z wolnej kuchenki, przykryć i odstawić na 15 minut.
Wlać kroplówki przez sitko do średniej wielkości miski, powrót soki do powolnej kuchenki i wyrzucić materiał w sitku. W małej misce, połączyć wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka; mieszać do soków do gotowania, aż dobrze połączone. Przykryć i gotować na wysokiej aż zgęstnieje, o 15 protokół. Mięso pokroić w plasterki i podawać z sosem.