Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti

Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti
Przepis poważne ciasteczka: pistacjowo-wiśniowe Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 42 centów za porcję. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti, Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmarować (lub linii z pergaminem) duży (18 x 13-calowy) blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej wielkości misce, beat masło, cukier, sól, wanilia, i przynęty proszku, aż mieszanina jest gładka i kremowa. Ubić jajka; ciasto może wyglądać na lekko zsiadłe. Obniżyć prędkość miksera, dodać mąkę i wymieszać, aż będzie gładka. Ciasto będzie dość miękkie i lepkie, ale powinno utrzymać swój kształt po upuszczeniu go z łyżki. Wymieszać z pistacjami i wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, kształtując je w chropowatą kłodę o długości około 14 cali. Będzie to około 2 1/2 cala szerokości i około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec ciasto przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij go z piekarnika i ostudzić na patelni w dowolnym miejscu od 5 do 25 minut; po prostu pracuj w harmonogramie tego, co robisz w kuchni. Pięć minut przed cięciem użyj butelki z rozpylaczem wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej, aby lekko, ale dokładnie spryskać kłodę, upewniając się, że pokrywa ona zarówno boki, jak i górę. Zmiękczenie skorupy tylko to trochę sprawi, że krojenie biszkoptów będzie znacznie łatwiejsze. Obniżyć temperaturę piekarnika do 163°. odczekać kolejne 5 minut, a następnie pokroić biszkopty w plastry o grubości od 1/4 do 3/4 cala. Jak grube pokroić je zależy od wielu czynników. Ten przepis, bez orzechów lub żadnych dodatków, jest łatwy do pokrojenia na cienko. Gdy zaczniesz dodawać chipsy, migdały, rodzynki i inne grube składniki, plasterek 3/4 cala jest bardziej realistyczny. Kiedy krojenie, należy wyciąć prosto w górę iw dół, jeśli cięte pod kątem, biszkopty mogą być grubsze na górze niż na dole, i będą przewracać się podczas ich drugiego pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
FrytkiFrytki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
WodaWoda
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Ustawić biszkopty pionowo na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i przenieść je do stojaka do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn