Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem

Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać parmezan smażone ziemniaki spróbować. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką pieprz, śmietanę, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, oraz Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i 1 łyżkę soli w 4-ćwiartkowym rondlu z zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować pod przykryciem przez 25 do 35 minut, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
W małym rondlu podgrzej pół na pół i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Przenieść ziemniaki do miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy i mieszać je przez kilka sekund na małej prędkości, aby je rozbić. Powoli dodaj gorącą śmietanę i masło do ziemniaków, mieszając na najniższej prędkości (ostatnią ćwiartkę śmietany i masła należy złożyć ręcznie). Składamy śmietanę, parmezan, pozostałą sól i pieprz; doprawiamy do smaku i od razu podajemy. Jeśli ziemniaki są zbyt grube, dodaj więcej gorącej śmietany i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzane ziemniaki trzymaj w żaroodpornej misce ustawionej nad gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn