Potrójnie Czekoladowe Batoniki Wiśniowe

Potrójnie Czekoladowe Batoniki Wiśniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać potrójnej czekolady Cherry bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz półsłodkie czekoladowe chipsy, jajka, betty bitą polewę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 48 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Potrójnie Czekoladowe Batoniki Wiśniowe, Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Wiśniowe, oraz Potrójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i mąka 15x10x1-cal lub 13x9-cal patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać suche ciasto wymieszać, ciasto nadzienie, jajka i chipsy czekoladowe z gumową łopatką; rozbić wszelkie nierozpuszczone ciasto wymieszać przez naciśnięcie łopatką. Ostrożnie rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
3
Piec 15x10x1-calowy patelni 23 do 27 minut, 13x9-calowy patelni 29 do 34 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Mróz z lukrem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 48 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn