Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj potrójnego ciasta Mocha Marble. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 362 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), oraz Trójwarstwowe Ciasto Brownie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spray 3 8 calowe okrągłe patelnie do pieczenia z dodatkiem mąki spray do gotowania lub po prostu tłuszcz i mąka. Alternatywnie, można użyć 2 nieco głębsze 9 calowe patelnie, ale ciasta będą grubsze i trzeba trochę więcej czasu w piekarniku.Przygotuj dwie duże miski do mieszania. W pierwszej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na żółte ciasto (mąka przez sól). W drugiej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na ciasto czekoladowe (mąka przez sól).Zrób najpierw żółte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
W małej misce ubić jajka, żółtko, wanilię i 2 łyżki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać masło do suchych składników i rozgnieść go wokół, a następnie mieszać w mieszaninie jaj, aż jej jak mieszane, jak można uzyskać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)
4
Dodać pozostałą maślankę i ubić ręcznym mikserem, aż będzie gładka.Powtórz tę samą procedurę z ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W małej misce ubić jajko, wanilię i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj masło do suchej mieszanki i rozgnieść go wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
7
Dodaj mieszaninę jajek i zmiksuj ją tak bardzo, jak możesz, następnie dodaj kawę i ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie gładka. Teraz powinieneś mieć miskę ciasta waniliowego i miskę ciasta czekoladowego.Zaczynając od wanilii (jej grubsze), warstwa dwa smaki ciasta na patelnie, dzieląc równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Piec ciasta przez około 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie ostrożnie odwróć na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Niech ostygnie całkowicie, a następnie wypełnić nadzieniem Mocha, stos i mróz polewą czekoladową.Najpierw napełnij mokkę. W dużej misce wymieszać masło, kawę, cukier i około 1 łyżkę śmietany. Beat aż dobrze wymieszane, następnie stopniowo dodać krem, skrobanie boki miski często, aż do uzyskania gładkiej, konsystencji do smarowania. Zamrozić szczyty dwóch ciast.Zrobić lukier czekoladowy. W dużej misce wymieszaj masło, cukier, kakao, sól i 3 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki