Potrząsanie Wołowiną

Potrząsanie Wołowiną
Potrząsanie wołowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 749 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na $6.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Potrząsanie Wołowiną, Potrząsanie Wołowiną, oraz Bo Luc Lac-Vietnamese Shaking Beef.

Instrukcje

1
Wołowinę wymieszać z 1 łyżeczką. cukier, sól, pieprz i 1 łyżka. olej w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
3
Ubijamy razem pozostałą 1 łyżkę. cukier, ocet, mirin, sosy sojowe i sos rybny, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
OcetOcet
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Mięso podzielić na 2 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
Rozgrzać duży wok lub dużą patelnię (nie nieprzywierającą)na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca, ale nie będzie palić. Metal będzie miał matowy wygląd, a kropla wody wpadająca na jego powierzchnię powinna wyparować w kontakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodaj 3 łyżki. olej do wok i ciepła, aż migotanie, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodaj połowę wołowiny w jednej warstwie i sear aż do brązowej skorupy formy pod spodem, o 30 sekund. Kostki Flip i gotować 30 sekund na drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WołowinaWołowina
8
Dodaj połowę każdej czerwonej i zielonej cebuli i gotować, mieszając, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
9
Dodaj połowę mieszanki sosu sojowego i wstrząsnąć wok płaszcz wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
10
Dodaj połowę czosnku i masła i wstrząśnij wokiem, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
11
Przełożyć do miski i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
Wytrzyj wok do czysta i wróć do wysokiej temperatury. Powtórz kroki 4 i 5 z pozostałymi 3 łyżkami. olej, wołowina, czerwona i zielona cebula, mieszanka sosu, czosnek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SOSSOS
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
13
Na półmisku ułożyć rukolę; na wierzchu polać wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Rukiew WodnaRukiew Wodna
WołowinaWołowina
14
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
15
* Ciemny sos sojowy jest grubszy, ciemniejszy i mniej słony niż zwykła soja; znajdź go na rynkach azjatyckich i dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Sos SojowyCiemny Sos Sojowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn