Potrójna Czekoladowa Rozkosz

Potrójna Czekoladowa Rozkosz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Triple Chocolate Delight. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 13g białka, oraz 41g tłuszczu. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, masło, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies, Czekoladowa Rozkosz, oraz Deser Czekoladowy Rozkosz dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce śmietanę 1/2 szklanki masła i cukru na lekką i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
W ciężkim rondlu wymieszaj batoniki i pozostałe masło na małym ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Zdjąć z ognia; dodać maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
5
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodaj na przemian z mieszanką maślanki do śmietany, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Złóż orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wlać do trzech natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
8
Do lukru lekko posmaruj boki dużego rondla 1 łyżką masła; odłóż pozostałe masło na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Połącz cukier i mleko; gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotuj, aż termometr do cukierków wskaże 234° (stopień miękkiej kulki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
10
Zdjąć z ognia; dodać krem marshmallow, frytki i pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
11
Przełóż do dużej miski; ostudzić do 110°. Ubijaj na średnich obrotach, aż będzie gładka, około 5-7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
12
Rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
W razie potrzeby posyp orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn