Potaż zimowy to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Idź do sklepu i odebrać sok z cytryny, bulion z kurczaka mniej sodu, różyczki brokuły, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Potage Jacqueline, Marchew Potage, oraz Potage Jacqueline dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej i masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj por i seler; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać czosnek; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj brokuły, szpinak, edamame, groszek, ryż i czerwoną paprykę. Wymieszać bulion i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.