Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina

Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina
Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina zajmuje około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Mieszanka, jasny miód, kurczak bulion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 35%. Spróbuj Polędwica wieprzowa pieczona miodowo-sojowa, Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem Sojowym, oraz Kotlety Wieprzowe Miodowo-Sojowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla do nagrzania. W międzyczasie odetnij jak najwięcej widocznego tłuszczu z górnej części stawu, a także przyciąć spód wszelkich płatów mięsa. Neaten krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmarować 2 łyżkami oleju, doprawić, a następnie umieścić w prażonej puszce. Brązowy pod grillem przez 10 minut z każdej strony. Rozgrzej piekarnik do 170C / Gaz 3 / wentylator 150C.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Zrób marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w rondlu i podsmażyć marchew, cebulę i seler na dużym ogniu przez około 10 minut, aż ładnie karmelizowane. Wymieszać w proszku pięć przypraw i miód. Gotować jeszcze przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wlać sos sojowy i wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Następnie dodaj bulion i gotuj jeszcze przez 2-3 minuty. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gorącą marynatę zalać mięsem w blaszce do pieczenia i przykryć wierzch papierem maślanym lub mokrym papierem tłuszczowym. Piecz przez 2 -3 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu widelcem. W marynacie pozostawić mięso do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Zeskrobać warzywa z wierzchu mięsa, następnie umieścić mięso na tacy i umieścić deskę na wierzchu. Zważyć ciężarami lub dużymi puszkami i schłodzić przez noc. Przecedzić marynatę i schłodzić go zbyt nie martw się, jeśli nie wygląda bardzo efektowne w tej chwili, będzie wyglądać lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Gotową do uzupełnienia potraw, pokroić wieprzowinę w poprzek ziarna na OK.2cm szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Przeciąć każdą poprzeczkę rashera na pół.
10
Rozgrzać trochę oleju na nieprzywierającej patelni, aż będzie ładnie i gorąco, a następnie smażyć kawałki wieprzowiny partiami przez około 5 minut z każdej strony, aż się karmelizuje, łyżki nad zarezerwowaną marynatą, aby gotować do błyszczącej glazury. Ponieważ każda partia jest gotowana, przykryj wieprzowinę i utrzymuj ją w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Na koniec każdą pozostałą marynatę można lekko spieprzyć na sos do serwowania (będzie tylko trochę na mżawkę). Wybierz lekki owocowy czerwony, taki jak francuski grenache (garnacha w Hiszpanii) lub semillon z Australii lub Chile, aby służyć z tym daniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrenacheGrenache
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SemillonSemillon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn